Dieter Coppens praat met ongeduldige oma's

09/08/2010 - 13:13

Twee oma’s wachten op hun dochters die beiden met een adoptiekindje naar huis zullen komen. Ook David, een van de adoptiekindjes die reeds in België verblijven, wacht vol ongeduld op zijn toekomstige broertje Fineas uit Afrika.

Een jonge man die twee maanden door Zuid-Amerika reisde, wacht op zijn vriendin Layla die zelf twee maanden Zuidoost-Azië verkende met vriendinnen.

Een Spanjaard die al tien jaar in Brussel woont, kijkt uit naar de eerste keer dat zijn ouders naar het hart van Europa komen. Hij slaat een praatje met Dieter over de Belgische bieren en ook een Spaanse serenade aan het adres van zijn vriendin staat op het programma.
 
Een 20-jarige Australische mama die haar 34-jarige vriend naar België volgde, wacht op haar moeder die voor het eerst haar kleinkind zal zien. Het meisje heeft het momenteel ontzettend moeilijk en zoekt hulp bij een psycholoog.

Een gepassioneerde bodybuilder komt terug van Amerika, waar hij fitnessbeurzen en -centra bezocht. Hij wordt opgewacht door zijn vriendin. Zij vindt dat hij ondertussen al gespierd genoeg is.

Videojournaliste Natalie vertrekt voorgoed naar New York om er te gaan wonen en werken. Zenuwachtig is ze niet, want ze heeft last van een kater.

'Hello Goodbye', dinsdag 10 augustus om 21.10

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.