Dieter Coppens praat met ongeduldige oma's

Twee oma’s wachten op hun dochters die beiden met een adoptiekindje naar huis zullen komen. Ook David, een van de adoptiekindjes die reeds in België verblijven, wacht vol ongeduld op zijn toekomstige broertje Fineas uit Afrika.

Een jonge man die twee maanden door Zuid-Amerika reisde, wacht op zijn vriendin Layla die zelf twee maanden Zuidoost-Azië verkende met vriendinnen.

Een Spanjaard die al tien jaar in Brussel woont, kijkt uit naar de eerste keer dat zijn ouders naar het hart van Europa komen. Hij slaat een praatje met Dieter over de Belgische bieren en ook een Spaanse serenade aan het adres van zijn vriendin staat op het programma.
 
Een 20-jarige Australische mama die haar 34-jarige vriend naar België volgde, wacht op haar moeder die voor het eerst haar kleinkind zal zien. Het meisje heeft het momenteel ontzettend moeilijk en zoekt hulp bij een psycholoog.

Een gepassioneerde bodybuilder komt terug van Amerika, waar hij fitnessbeurzen en -centra bezocht. Hij wordt opgewacht door zijn vriendin. Zij vindt dat hij ondertussen al gespierd genoeg is.

Videojournaliste Natalie vertrekt voorgoed naar New York om er te gaan wonen en werken. Zenuwachtig is ze niet, want ze heeft last van een kater.

'Hello Goodbye', dinsdag 10 augustus om 21.10

Meer video's van Hello Goodbye