Dieter Coppens maakt kennis met Koen Crucke

02/08/2010 - 13:23

Koen Crucke en zijn man wuiven een pasgetrouwd homostel uit dat op huwelijksreis vertrekt. Koen was getuige van zijn manager en zong voor het verliefde koppel op hun trouwfeest. Ook Dieter krijgt een demonstratie.

Tim ging met zijn beste vriend op vakantie. Zijn smoorverliefde vriendin wacht hem ongeduldig op in Zaventem.

Drie mannen met helm landen in België nadat ze per Vespa vanuit Venetië naar Mongolië reden om er deel te nemen aan de Mongol Rally. De vrienden delen hun vakantieherinneringen met Dieter.

Een jonge vrouw die op haar 26ste te kampen kreeg met leukemie, wacht haar ouders op die terugkomen van een reis doorheen Ethiopië. Ze wordt het wonder van Gasthuisberg genoemd, omdat ze de ziekte keer op keer wist te overwinnen.

Mama en kindjes wachten ‘in stijl’ op ouders en grootouders die terugkeren uit Zuid-Afrika. De meisjes zijn als leeuw geschminkt, volledig in thema.

Een Chinees meisje wacht op haar Amerikaanse vriendin die definitief naar België komt. Het meisje doet haar liefde voor België en Vlaamse jongens uit de doeken en ze geeft Dieter een snelcursus Chinees.

'Hello Goodbye', dinsdag 3 augustus om 21.15

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.