Heeft Máxima de koninginnenziekte?

27/09/2015 - 12:42

Koninginnen en prinsessen die vaak in de spotlights staan, willen hun figuur in bedwang houden. Door de druk neemt dit soms extreme vormen aan. ‘Koninginnenziekte’ heet het. Birgit trekt naar de dieetkliniek ‘Newfysic’, waar koningin Máxima gezien werd.

Marianne Baars van het dieetcentrum verklapt Maxima’s methode aan Royalty presentatrice Birgit Herteleer: “Het is een heel persoonlijk programma dat ervoor zorgt dat je goed weet wat gezond eten is. Daarnaast werken we met eiwitsupplementen, die ervoor zorgen dat je spiermassa intact blijft en dat je vetmassa gereduceerd wordt.”

Welke vrouwelijke royals óók last hebben van de koninginnenziekte en welke vormen dit aanneemt zie je vanavond om 18u20 bij VTM in Royalty.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra