Grootste wens komt uit

De grootste wens van de slechtziende Steven wordt gerealiseerd dankzij de vriendinnen van zijn overleden geliefde.

De 24-jarige Steven is visueel beperkt en heeft van bij de geboorte een hersentumor. Een jaar geleden is zijn grote liefde en lotgenote Astrid gestorven. Hij heeft het daar nog altijd heel moeilijk mee, maar gelukkig wordt hij goed opgevangen door twee dierbare vriendinnen van Astrid.

Hanne en Sofie willen Steven vooruit helpen en bundelen de krachten met Hart voor Mekaar om hem een fantastische dag te bezorgen. Die moet in het teken staan van drummen. Steven is immers een gepassioneerd drummer, maar sinds hij in Brugge op kot woont kan hij omwille van de geluidsoverlast niet spelen. En het is nog een tijdje sparen vooraleer hij een elektronisch drumstel kan kopen.

Rani stuurt de meisjes naar de muziekwinkel en ondertussen rijdt zij met Steven naar Den Haag, waar Cesar Zuiderwijk woont. Hij speelt bij de Golden Earring en is het grote voorbeeld van Steven. Hij zag Cesar vijf jaar geleden live aan het werk, toen hij samen met Astrid het concert van de Golden Earring bijwoonde. Cesar neemt Steven graag onder zijn hoede voor een priv├ędrumles en verklapt hem zijn drumtrucs.