Evy verrast met onvergetelijke avond

Aflevering 3: Evy raakte zwaar verbrand tijdens het aansteken van een barbecue, maar liet de moed nooit zakken. Haar vriendinnen Jolie en Isabelle willen haar een onvergetelijke avond bezorgen.

Jolien en Isabelle hebben een brief gestuurd naar ‘Hart voor Mekaar’ omdat ze hun schoolvriendin Evy (18) uit Vosselaar een onvergetelijke avond willen bezorgen. Anderhalf jaar geleden nam het leven van Evy een drastische wending, want ze raakte zwaar verbrand bij het aansteken van een barbecue. Haar leven hing een tijdje aan een zijden draadje en Evy moest noodgedwongen haar studies voor schoonheidsspecialiste stoppen.

Sindsdien heeft Evy een lange weg afgelegd. Ze heeft een baan, probeert via avondstudie haar diploma te halen én ze heeft haar glimlach teruggevonden. Kortom, zij is een echt sterke tiener.

Jolien en Isabelle willen samen met de klas aan Evy tonen dat ze achter haar staan door haar te verrassen met een galabal, het feest waarmee het 6de middelbaar wordt afgesloten en dat Evy heeft moeten missen. Terwijl Jolien, Isabelle en de andere klagenoten de zaal aankleden, neemt Birgit Evy op sleeptouw en zorgt er voor dat ze als een prinses haar opwachting maakt op het galabal.