Nieuwe afleveringen, nieuwe accenten

Ben je graag actief bezig in de tuin? Wil je alleen maar genieten van het groen of ben je op zoek naar creatieve tuintips? Vanaf 4 september is er weer elk weekend ‘Groene Vingers’.

Dit najaar leggen gastheer Koen De Bouw en zijn team de nadruk op innovatieve tuinen. Tuinarchitecten Jean Vanhoof en Timothy Cools bezorgen u met de sprankelende tuinen van jonge tuinarchitecten ongetwijfeld inspiratie voor uw eigen tuin. Bovendien gaan ze op zoek naar interessante buitenbeentjes zoals een theetuin en een mobiele kruidentuin. Ook ‘Groene Vingers’ geeft aan de najaarsafleveringen een culinaire toets. Boomkweker Wim Houtmeyers ontdekt nieuwe smaken, kruiden en Andesknollen en bezoekt de beste kwekerijen van het land.

Jean Vanhoof, Timothy Cools en Wim Houtmeyers geven bovendien een reeks praktische tips waarmee u in uw tuin uw voordeel kan doen. Mooie privé-tuinen en openbare tuinen zijn het gedroomde kader waarin Koen De Bouw en de specialisten van ‘Groene Vingers’ tuinieren en inspiratie opdoen. ‘Groene Vingers’ gaat ook over de grens, neemt u mee naar sprookjeskastelen, wonderbaarlijke tuinen in Frankrijk en boeiende tuincoryfeeën. ‘Groene Vingers’ is dit najaar weer anders en uitermate praktisch.