Vlaamse Justin Bieber wordt bedreigd!

28/03/2011 - 17:01

Kersvers tieneridool Ian Thomas moest vorige week met politiebescherming naar school. De amper 13-jarige Ian heeft een grote hit te pakken, maar zijn succes werkt sommige andere jongeren danig op de zenuwen.Goedele praat met Ian en zijn stiefvader, acteur Chris Van Tongelen.

Tienerzelfmoord
Per dag stappen 7 Vlaamse tieners uit het leven. Eén van hen was Shauni, een meisje dat zich op haar veertiende van een flatgebouw wierp. Haar moeder en zus begrijpen nog steeds niet wat haar bezielde en getuigen bij Goedele over het pijnlijk verlies en de blijvende vragen.

De vader aller rokkenjagers
Ross Jeffries, de vader aller rokkenjagers, komt vanavond langs bij Goedele. De Amerikaanse verleidingsgoeroe geeft versiercursussen aan mannen en die zijn doeltreffend, garandeert hij: “In 90 dagen ga je met minstens drie vrouwen naar bed, anders krijg je je geld terug.” Volgens Jeffries kan elke man de technieken aanleren om vrouwen tussen de lakens te krijgen. Comédienne en vrouw met ballen Els De Schepper ziet dat anders en is ook van de partij bij Goedele.
Liedje voor Liz Taylor
Johan Stolz ontmoette de pas overleden filmdiva Elizabeth Taylor persoonlijk en schreef er zelfs een nooit uitgebracht liedje voor. Bij ‘Goedele op Dinsdag’ krijgt u het in première te horen.

Ontdek meer over Archief