Frank Van Hecke praat over het verlies van Marie-Rose Morel in 'Goedele op Dinsdag'

Een maand na het veelbesproken overlijden van Marie-Rose Morel praat haar echtgenoot Frank Vanhecke voor het eerst over dit pijnlijke verlies. Een gesprek over rouwen en liefhebben, met een paar opmerkelijke ontboezemingen. Ze waren amper een paar weken getrouwd, maar de twee hadden al jaren een innige band. Morel en Vanhecke hebben een amoureuze relatie steeds ontkend, maar nu geeft Frank toe al jaren verliefd geweest te zijn op Marie-Rose. En hij heeft spijt dat hij daar nooit eerder voor uitkwam.

Ad van den Berg is voorzitter van Martijn, in Nederland ook wel de ‘pedopartij’ genoemd. Naar aanleiding van een veroordeling van een Gentse veertiger wegens het bezit van naaktfoto’s van tieners, ijvert Ad van den Berg voor het legaliseren van kinderporno. Hij gaat in debat met Erika Frans, experte seksueel grensoverschrijdend gedrag bij Sensoa.

De hoogzwangere ex-Miss België Annelien Coorevits wil niet dat haar man en profvoetballer Olivier Deschacht de bevalling van te dichtbij meemaakt. Aan het hoofdeinde van het kraambed mag hij haar steunen, maar ‘down under’ mag hij niet kijken. 'Anders komt ons latere seksleven in gevaar.' Goedele wil weten wat andere zwangere vrouwen daarvan vinden? En wat denken hun mannen?