Zwaar verwaarloosde Elke doet haar verhaal in 'Goedele Nu'

Elke

Elke mocht zich in haar jeugd af en toe wassen in een teil koud water met javel. Ze moest met haar drie zussen op dezelfde zetel slapen en werd te pas en te onpas geslagen. Bijvoorbeeld wanneer ze op de grond lag. De vader van Elke kreeg vorig jaar acht jaar cel wegens zware vernedering en verwaarlozing van zijn drie dochters. Afgelopen week werd de straf met vijf jaar verminderd wegens ‘herkwalificering’ van de feiten. Hoe Elke nu in het leven staat en hoe het haar gevormd heeft, vertelt ze aan Goedele.

Europese dag voor orgaandonatie

Grofweg 1.200 mensen staan op de wachtlijst voor een donororgaan. Nu aankomende zaterdag 23 oktober is het de Europese dag voor orgaandonatie. Nog altijd is het ongelooflijk belangrijk dat mensen hun organen afstaan. Aan tafel bij Goedele een man die voortleeft dankzij het hart van iemand anders en een vrouw die besliste dat de organen van haar man gebruikt mochten worden.

Dit jaar zijn er al 254 UFO-meldingen geweest en vorige week nog waren er drie ‘objecten’ te zien in de lucht van New York. Frederik De Laere is de coördinator van het UFO-meldpunt en onderzoekt alle meldingen. Want… bestaan ze nu wel of niet?!

Op de koffie van Frans Bauer

Goedele ging exclusief op de koffie bij Frans Bauer thuis. Het afgelopen jaar was een vreselijk rotjaar voor de sympathieke charme zanger. Vijf familieleden overleden en bij twee van zijn familieleden werd kanker aangetroffen. Goedele mag binnenkijken bij de familie Bauer en snapt maar al te goed hoe het komt dat Frans nog altijd zo positief in het leven staat.

Deze week wordt Goedele bijgestaan door Kamagurka.

Meer video's van Archief