In elke aflevering

In elke uitzending wordt Goedele bijgestaan door een man van de wereld. Een minister van Staat, een journalist of een kunstenaar. Zij zitten om de beurt naast Goedele aan tafel, volgen het gesprek, stellen onverwachte bijvragen en geven scherpe meningen. Vanuit de expertise en de levenservaring van deze kritische mannen worden de onderwerpen in Goedele Nu fris, anders, kritisch en humoristisch benaderd.

Drie mannen
Steve Stevaert is een man met vele gezichten. Cafébaas, burgemeester, partijvoorzitter, gouverneur, minister van Staat, kippenkweker in Cuba en voorzitter van een Vietnamese haven. Zijn humor is spits, zijn visie gaat breed en zijn oneliners zijn legendarisch.

Tom Naegels werd bekend in heel Vlaanderen na de publicatie van zijn roman 'Los', die later verfilmd werd. Hij begon zijn carrière als journalist bij Het Laatste Nieuws en werd daarna voltijds schrijver. Nu maakt hij stukken en columns voor De Standaard. Naegels heeft een scherpe pen, een kritische blik en een gefundeerde mening.

Kamagurka (foto) is cartoonist, artiest en een creatief woelwater. Hij publiceert dagelijks in Het Laatste Nieuws, wekelijks in Humo en geregeld in internationaal gerenommeerde kranten en tijdschriften als NRC Handelsblad, Esquire, Charlie Hebdo en Spectator. Als schilder heeft hij geëxposeerd in verschillende galerijen in binnen- en buitenland. En als Kama in een tv-programma verschijnt, gaat dat zelden of nooit onopgemerkt voorbij.

Een triootje van
Goedele portretteert iedere week ook een triootje Vlamingen die één opvallende eigenschap delen. Openhartige mannen die slapen met een teddybeer, leerkrachten die op één september hun eigen kind voor het eerst in de klas krijgen, Belgische blauwhelmen die op missie een litteken hebben opgelopen. Korte, intieme portretten van drie Vlamingen met een sterk verhaal.