Nieuwe spraakmakende gasten in 'Goedele Nu'.

In ‘Goedele Nu’ praat Goedele Liekens met zangeres Natalia, en ook Playboy-model Jess Donckers komt vertellen over de 'Madonna'-marketingstunt.

Natalia
Natalia vertrok normaal gezien midden september naar de Verenigde Staten, maar heeft die reis omwille van familiale redenen uitgesteld. Haar 80-jarige vader Willy is ernstig ziek en verblijft in het ziekenhuis. Natalia kreeg het niet over haar hart om nu het land voor lange tijd te verlaten. Bij Goedele komt ze vertellen over haar leven in de schijnwerpers.

Jess Donckers
Een maand geleden sloeg een Vlaamse de wereld met verstomming. Playboy-model Jess Donckers zou persoonlijk door Madonna uitgekozen zijn om het Europese gezicht te worden van haar lingeriecollectie. Enkele weken later blijkt dat de popster Madonna niets te maken heeft met de lingeriecollectie en dat Jess het gezicht wordt voor een campagne in de Benelux. Waren het allemaal leugens of is het een geslaagde marketingstunt? Jess Donckers vertelt haar verhaal in ‘Goedele Nu’.

Steve Stevaert
Voor de tweede uitzending wordt Goedele bijgestaan door Steve Stevaert, minister van Staat en man van de wereld. Hij volgt alle gesprekken, stelt bijvragen en geeft zijn mening.