Veel volk aan tafel bij Goedele

De wonderboy van L&H is niet meer. Pol Hauspie keerde na het faillissement Vlaanderen de rug toe en trok naar Zuid Afrika. Na zware depressies, zelfmoordneigingen en moodswings zocht hij zijn heil in esoterische sessies en ‘auracleanings’. Ondertussen is de oude Pol Hauspie begraven en is de nieuwe opgestaan.

Ria Van Rompaey werd na haar herseninfarct uitgescholden als strekenwijf. Niet zozeer omdat ze streken had, maar wel omdat ze ineens met een Frans accent sprak. Hoe dat kwam en wat het precies is, vertelt ze aan Goedele.

Project Prevention is een Amerikaans initiatief dat ook naar België wil komen. Ze bieden 300 dollar, ongeveer 220 euro, voor de vruchtbaarheid van de drugsverslaafden. Want volgens oprichtster Barbara Harris kan de mensheid gezuiverd worden via de baarmoeder. Goedele heeft een gesprek met Barba Harris, ze sprak met een aantal drugverslaafden op het De Conincplein in Antwerpen en spreekt met Tino Ruyters van Freeclinic.

De Nederlandse kunstenares Tinkebell heeft de halve wereld opnieuw in shock gebracht met haar nieuwste werk. Ze haalde daarvoor een hond uit elkaar. Het is niet de eerste keer dat ze zoiets doet. Voor haar eerste werk doodde ze haar eigen poes en verwerkte ze de vacht tot een handtas. Kunst of pure sensatie?

Norbert Verswijver alias De Bonnenman sloeg eind vorige week weer toe. Hij kocht 500 autoradio’s voor 1 euro. De winkelketen zelf kon er niet mee lachen, maar Norbert wel. Alles voor het goede doel…

Nu de dagen korter worden zijn er meer mensen die naar de zonnebank gaan. Maar er zijn ook mensen die niet zonder kunnen. Zij liggen meermaals per week onder de zonnebank omdat ze zich dan beter voelen. De mensen verslaafd aan ‘bruin’ oftewel, tanorexia.

Deze week wordt Goedele bijgestaan door Steve Stevaert.