Angelina, de Zweedse aanbidster van Kim De Gelder

Adoratie voor Kim De Gelder
Angelina Elander is dé Zweedse aanbidster van seriemoordenaar Kim De Gelder en ondertussen ook van ontsnappingskoning Ashraf Sekkaki.Ze schuift exclusief bij Goedele aan tafel en vertelt haar verhaal. Over haar adoratie voor Kim De Gelder, wanneer ze hem voor het eerst ontmoette en waarom ze denkt dat hij voor haar gemoord heeft.

Radeloos
Isabelle en Dirk zijn radeloos. Hun zoon is officieel volwassen geworden, helaas is er weinig te vieren. Fréderik is namelijk zwaar mentaal gehandicapt. Voor de verzorging is hij aangewezen op een instelling. Maar daar mag je enkel verblijven als je min21 bent. En dat is Fréderik niet meer. Er zijn inmiddels 27 instellingen aangeschreven en geen enkele kan hen helpen door hun zoon op te vangen. Het radeloze relaas en een hopeloze zoektocht krijgen gehoor bij Goedele.

100 jaar en levensmoe
Goedele zelf ging op bezoek bij 100-jarige Alfred Marrecau. Alfred is levensmoe en wil niets liever dan dood. Tot nu toe blijft de euthanasievraag van de hoogbejaarde levensmoeë Alfred onbeantwoord. Goedele ervaart aan den lijven wat er achter de vraag van Alfred schuilt. In de studio praat ze na met dokter Marc Cosyns. Dokter Cosyns kent het verhaal van Alfred en is thuis in de euthanasiewetgeving. Vorig jaar was hij betrokken bij de euthanasie van Amélie Van Esbeen, de eerste levensmoeë bejaarde die aandacht vestigde op het probleem.

Deze week wordt Goedele bijgestaan door Kamagurka.