Gert Verhulst zoekt dit najaar 'Het Grootste Licht'

Hoe laat je een groot ijsblok smelten in zo weinig mogelijk tijd? Hoe schilder je een paard terwijl je paardrijdt? Of hoe vul je een eierdopje met zo veel mogelijk tranen? Het zijn maar enkele van de bizarre en vaak knotsgekke opdrachten die Gert Verhulst dit najaar afvuurt op zijn vijfkoppig panel. In een gloednieuw programma bij VTM gaat hij op zoek naar Het Grootste Licht.

Vijf bekende panelleden krijgen van Gert opdrachten voorgeschoteld die ze elk op hun eigen manier tot een goed einde moeten brengen. Wie komt het snelst tot resultaten? En wie doet dat op de slimste of origineelste manier? Kortom: wie is Het Grootste Licht? Aan Gert Verhulst en zijn bevallige assistente Ruth Beeckmans om dat te bepalen! De vijf panelleden zullen elke week alvast al hun troeven op tafel moeten leggen. Wie de opdrachten onder het toeziend oog van Gert en Ruth het best vervult, wint.

Het Grootste Licht is een Vlaamse versie van het succesvolle Britse format Taskmaster. De productie is in handen van De Mensen. De namen van de vijf panelleden en de precieze uitzenddatum van Het Grootste Licht, worden later meegedeeld.