Wie is er 'Gelukkig Getrouwd?'

In de eerste aflevering van ‘Gelukkig Getrouwd?’ haalt Francesca Vanthielen herinneringen op bij 4 koppels die getrouwd zijn in een vtm-programma of elkaar daarin een aanzoek deden. Van ‘Love Letters’ tot ‘De Trouwshow’, vtm zorgt al meer dan 20 jaar voor romantiek in de huiskamer en ver daarbuiten.

Dirk en Pia
Meer dan 17 jaar geleden verraste de doorwinterde alpinist Dirk in ‘Love Letters’ zijn aanstaande vrouw Pia met een huwelijksaanzoek op de top van een berg. Wanneer we Dirk vandaag opnieuw opzoeken blijkt hij niets van zijn sportiviteit verloren te hebben. Francesca moedigt hem samen met Pia aan tijdens één van zijn nieuwe uitdagingen: een triatlon. Ze praten honderduit over ‘Love Letters’, hun huwelijksdag en de avonturen die ze op hun huwelijkspad tegenkwamen.

Bart en Tessa
Dat liefde alles overwint, bewees Tessa tijdens een aflevering van ‘Trouw Met Mij’ uit 2003. Daar werd Tessa door Gerty Christoffels en haar verloofde Bart verrast met een korte vlieginitiatie. Op zich een leuke verrassing: al was dat naast de enorme vliegangst van Tessa gerekend. Ondertussen vormen Bart en Tessa een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen en vinden ze het geluk in de kleine dingen.

Jimmy en Nathalie
In 2007 bewees de stoere biker Jimmy dat zelfs echte mannen een traan mogen laten. In ‘Huwelijk Uit Handen’ lieten Jimmy en zijn vriendin Nathalie de organisatie van hun trouw volledig over aan familie en vrienden. Wanneer Jimmy zijn vrouw in haar trouwkleed ziet, houdt hij het niet meer droog. Als Francesca hem vandaag terug opzoekt, blijkt dat zijn gevoelens nog steeds oplaaien als oudsher.

Serge en Shirley
In 1996 keek Serge raar op toen hij in een elektrozaak een videoboodschap van zijn vrouw Shirley op alle televisietoestellen te zien kreeg. Shirley vroeg Serge zijn hand, en kreeg die onvoorwaardelijk. Wat volgde was niet altijd rozengeur en maneschijn. Shirley werd ziek en dit stelde hun relatie op de proef. Gelukkig overwint liefde alles, en dat mag Francesca van dichtbij meemaken.

'Gelukkig Getrouwd?', maandag 5 juli om 21.15