Uitzonderlijke huwelijken in 'Gelukkig getrouwd'

15/07/2010 - 22:15

In de derde aflevering van ‘Gelukkig Getrouwd?’ staan opnieuw vier verliefde koppels centraal die met behulp van een vtm-programma een uniek aanzoek of een uitzonderlijke huwelijksdag beleefden. Samen met Francesca Vanthielen herbeleven ze de emoties van weleer.

Gino en Tanja
In 2002 is het voor Gino hoog tijd om met zijn Tanja in het huwelijksbootje te stappen. Met de hulp van het team van ‘Trouw met mij’ bedenkt hij een origineel aanzoek. Hij speelt de hoofdrol in het nieuwe promotiefilmpje voor het bedrijf waar Tanja werkt. Zijn acteerprestaties worden beloond met een emotionele “ja”. Wanneer Francesca hen vandaag in Kruibeke opzoekt, blijkt dat de verliefde gevoelens nog steeds hoog kunnen oplaaien.

Danny en Ronny
In 2006 geven Danny en Ronny uit Hamme elkaar het jawoord in het programma ‘Jan & alleman’. Ronny trekt daarvoor speciaal zijn “militair kostuum” aan. Zo wil hij tonen dat ook homo’s militair kunnen zijn. Het koppel had elkaar leren kennen via een blind date georganiseerd door een paar vrienden en vanaf de eerste blik sloegen de vonken over. Na vier jaar zijn ze vandaag nog steeds gelukkig getrouwd en kijken ze met weemoed terug naar hun huwelijksdag. Het militaire leven heeft Ronny intussen vaarwel gezegd, hij geniet nu met volle teugen van zijn pensioen.

Jimmy en Claudia
Zo’n 14 jaar geleden zijn Jimmy en Claudia uit Houthalen, beiden met Italiaanse roots, volop trouwplannen aan het smeden, maar voor Claudia ontbreekt één belangrijk element: een romantisch aanzoek. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen en roept de hulp in van ‘De Trouwshow’. Wat voor Jimmy begint als een doodgewone werkdag, eindigt met een verrassend aanzoek van zijn grote liefde. Intussen is het koppel 13 jaar getrouwd en hebben ze hun gezin uitgebreid met twee kinderen. Reden genoeg dus om hen nog eens een bezoekje te brengen.

Sandra en Ivo
Dat geduld eindeloos kan zijn, dat bewijst Ivo uit Dilsen in 1993 wanneer Sandra hem ten huwelijk wil vragen via het programma ‘Love Letters’. Hij wordt naar een kerk gelokt waar hij zogezegd een kersvers bruidspaar dient af te halen met zijn oldtimer. Maar het duurt bijna een uur voor hij naar binnen gaat en zijn geliefde hem zijn hand kan vragen. Zestien jaar later zet Ivo nog steeds zijn oldtimer in om kersverse bruidsparen te vervoeren en vandaag neemt hij Fancesca mee voor een ritje.

Ontdek meer over Archief