Romantische tortelduifjes

Al 20 jaar doet vtm bij heel wat tortelduifjes de romantiek oplaaien. In onder meer ‘Love Letters’ en ‘Trouw met mij’ werden verliefde koppels met raad en daad bijgestaan. Francesca gaat op bezoek bij 4 koppels en haalt met hen herinneringen op.

Erwin en Benedict

In 2002 zijn Benedict en Erwin een jaar samen. Het is dan ook hoog tijd voor Erwin om van Benedict zijn vrouw te maken. Hij wil haar op een originele manier verrassen en schrijft zich halsoverkop in voor het programma ‘Trouw met mij’. Zo worden snode plannen gesmeed om snelheidsduivel Benedict in de val te lokken. Patrick Snijers helpt Erwin om zijn plan uit te voeren. En met succes. Niet veel later geeft het koppel elkaar het jawoord. Nu, 8 jaar later, zijn ze nog steeds gelukkig getrouwd en baten ze zelfs 2 succesvolle zaken uit.

Steven en Tiny

Steven en Tiny leren elkaar kennen begin jaren ‘90, maar het duurt nog tot 2003 voor ze een koppel worden. De twee zijn sindsdien smoorverliefd en Steven kan dan ook niet wachten om met Tiny in het huwelijksbootje te stappen. Dat enthousiasme wordt aanvankelijk niet door Tiny gedeeld, maar de komst van hun zoontje Jamal brengt haar op andere gedachten. Om haar aanzoek te doen, schakelt Tiny de hulp van Ingeborg in. Met een smoes wordt Steven naar de studio van ‘Ik wil je iets vertellen’ gelokt waar hij zijn grote droom werkelijkheid ziet worden.

Ben en Wendy

In 2007 zijn Ben en Wendy vastbesloten om te trouwen. Een traditioneel huwelijk is voor hen niet echt weggelegd en dus besluiten ze hun grote dag uit handen te geven aan vrienden en familie. Zij trachten voor hen een droombruiloft te organiseren en dat wordt er één in western-stijl. Het stel krijgt een cowboyoutfit aangemeten en alles wordt tot in de kleinste details verzorgd zodat iedereen zich in het Wilde Westen waant. Het koppel is dolgelukkig met hun countryhuwelijk. Stoere cowboy Ben kan zijn tranen dan ook niet bedwingen.

Ludo en Viviane

In 1993 roept Viviane de hulp in van ‘Love Letters’ om Ludo ten huwelijk te vragen. Ze vermomt zich als zeemeermin en vaart de Leie af op zoek naar haar grote liefde. Een nietsvermoedende Ludo wordt aan boord geroepen en daar doet Viviane haar aanzoek. Aan zoveel charme kan Ludo niet weerstaan en dus zegt hij volmondig ja. Zo wagen ze hun kans in 'Love Letters', maar helaas vallen ze als eerste af. Wat hen niet belet om een paar maanden later toch te trouwen. 12 jaar lang kan hun huwelijksgeluk niet op, maar dan slaat het noodlot toe en Ludo overlijdt. Francesca zoekt Viviane vandaag op en blikt met haar terug op de geweldige tijd die ze had met de man die ze zo graag gezien heeft.

'Gelukkig Getrouwd?', maandag 16 augustus om 21u10