Romantiek bij Bekende Vlamingen

De achtste en laatste aflevering van ‘Gelukkig Getrouwd?’ staat volledig in het teken van BV-huwelijken. vtm heeft ook tussen bekende Vlamingen voor heel wat romantiek gezorgd. Francesca Vanthielen praat met Sam en Kelly en met Paul en Pascale over hun memorabele trouwdag.

Sam en Kelly

Sam Gooris en Kelly Pfaff staan in 1999 aan het begin van hun carrière wanneer ze elkaar leren kennen tijdens de opnames van het programma ‘Sterrenslag’ in Oostende. Ze raken aan de praat en de vonk slaat al snel over. Het koppel laat er geen gras over groeien en wanneer ze 40 dagen samen zijn, vraagt Sam Kelly ten huwelijk. Om aan de pers te ontsnappen trekken de twee naar de Zwitserse bergen om er in intieme kring hun jawoord te geven. Intussen zijn Sam en Kelly 11 jaar gelukkig getrouwd. Hoog tijd dus om met hen nog eens terug te blikken op hun grote dag.

Paul en Pascale

In 1993 is het huwelijk tussen Paul Jambers en Pascale Naessens zonder meer hét huwelijk van het jaar. Op dat moment voert Paul Jambers met zijn reportagereeks de top van de kijkcijferlijsten aan. Dat de notoire televisiemaker op 47-jarige leeftijd in het huwelijksbootje stapt met een 24 jaar jonger fotomodel, gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Onder massale belangstelling geven Paul en Pascale elkaar het jawoord in het Antwerpse stadhuis. Nu, 17 jaar later, houdt hun huwelijk nog steeds stand en halen ze samen met Francesca herinneringen op. Ze keren terug naar de plaats waar het allemaal begon…

'Gelukkig Getrouwd?', maandag 23 augustus om 21u15

Meer video's van Archief