Al 14 jaar gelukkig getrouwd

12/07/2010 - 09:00

De tweede aflevering van 'Gelukkig Getrouwd?' staat weer volledig in het teken van aanzoeken en trouwkriebels. Ook nu blijkt dat vtm de afgelopen 20 jaar heel wat koppels net ietsje dichter bij elkaar gebracht heeft.

Patrice en Isabel

Om zijn grote liefde Isabel ten huwelijk te vragen, schakelt Patrice in 1996 de hulp in van de ‘Trouwshow’. De hond van Isabel, Lassie, wordt ontvoerd en naar het asiel gebracht. Een nietsvermoedende Isabel mag de verloren gewaande Lassie daar terug oppikken. Maar in het asiel wacht haar een verrassing van formaat. In de kooi zit niet enkel Lassie, maar ook Patrice die haar ten huwelijk vraagt. Veertien jaar later is Lassie er helaas niet meer, maar Francesca maakt wel kennis met de drie kinderen van het koppel én met de burgemeester.

Wendy en Dominiek

In 2002 bezorgt Wendy haar vriend Dominiek in het programma ‘Trouw Met Mij’ de verrassing van zijn leven. Terwijl hij nietsvermoedend aan het vissen is op zee, bevindt Wendy zich in hogere sferen. Een Sea King brengt haar naar haar geliefde en dropt haar op zijn vissersboot waar ze hem prompt ten huwelijk vraagt. Nu, acht jaar later, maakt Francesca kennis met het koppel aan de kust waar ze herinneringen ophalen aan die speciale dag. Het koppel heeft intussen alles waar ze ooit van gedroomd hebben: een eigen zaak, drie gezonde kinderen en hun liefde voor elkaar.

Ann en Jelle

Op 4 juli 2007 stappen Ann en Jelle in het huwelijksbootje. Het is een warme zomerdag maar toch sneeuwt het boven de gemeente Tessenderlo. Want de familie van het kersverse bruidspaar heeft voor hen een huwelijksdag in winterse sferen voorbereid. Ook de schoonmoeder van Ann steekt de handen uit de mouwen en maakt zelf de bruidsjurk voor Ann. Het team van ‘Huwelijk uit handen’ staat familie en vrienden met raad en daad bij. Nu, drie jaar later, heeft het koppel een flinke zoon en blikken ze met ons terug op hun bruiloft.

Laurent en Caroline

Dat een huwelijk niet altijd traditioneel hoeft te zijn, dat bewijzen Laurent en Caroline. In 2006 sluiten ze een weddenschap met Caroline’s zus en haar vriend: als zij “prins en prinses Carnaval” in thuisstad Halle worden, zullen Caroline en Laurent de dag voor carnaval in het huwelijksbootje stappen. En zo geschiede. In aangepaste carnavalsoutfit en vergezeld van de nodige toeters en bellen, geven ze elkaar het jawoord. Getuige daarvan, de ploeg van ‘Jan & alleman’. Vandaag heeft het koppel een restaurant en een driejarig zoontje en zijn ze nog steeds even gek op elkaar.

'Gelukkig Getrouwd?', maandag 12 juli om 21.10

Ontdek meer over Archief