Twaalf weken lang lachen met Geert Hoste

06/06/2014 - 15:22

Niet koning Filip, maar Vlaanderens grootste cabaretier Geert Hoste steelt de show in zijn eenentwintigste conference ‘Geert Hoste King’. De liefhebbers die niet kunnen wachten op zijn volgende nieuwjaarsconference, krijgen deze zomer de conference van 2013 voor het eerst integraal op antenne te zien vanaf zondag 8 juni 2014 om 19.55. De vierdelige reeks wordt vanaf zondag 6 juli 2014 meteen opgevolgd door ‘Geert Hoste Tijdlijn’, een achtdelige reeks met het beste van al zijn conferences.

In zijn 21ste conference haalt Geert Hoste alles wat nieuw was in het jaar 2013 uit de geschenkverpakking. De nieuwe koning, de nieuwe paus, de nieuwe Astrid Bryan, de nieuwe Lotti,… één voor één analyseert Hoste hen. Hij neemt afscheid van koning Albert, kroont Filip en onthult de waarheid achter deze troonswissel en de heuse balkonscène. Bovendien geeft hij Maggie De Block een klapzoen en heeft hij het over Lesley-Ann Poppe, Wendy Van Wanten en Jeroen Meus. Tussendoor draait hij een strik rond de Sinksenfoor, de voetbalcaroussel, en de Syriëstrijders. Ook over de ribbelstroken, Chinese Panda's, de GAS-boetes en Belgacom geeft hij zijn ongezouten mening en uiteraard mogen ook de politici zoals Di Rupo, Vande Lanotte, Milquet en De Wever niet ontbreken. 

Ontdek meer over Geert Hoste

Nieuwe fragmenten

Geert Hoste programma informatie

Na meer dan twintig jaar slaagt Geert Hoste er nog steeds in om Vlaanderen massaal te boeien met zijn kritische en humoristische blik op de Belgische actualiteit. De kracht van Hostes cabaret zit jaar na jaar in zijn treffende imitaties van bekende Belgen en het traditionele slotlied. Ook dit jaar trakteert hij zijn publiek op beiden. Meer nog, hij brengt zelfs twee nummers: een cowboylied over Hilde Crevits en haar uitspraak 'a white hemd and a red tie' en een song over de slotzin van koning Filip als kroonprins: 'De kers op de taart is een framboos'.

Extra