De beste tip van Kamiel

14/07/2014 - 21:20

Wat kopen mensen meer in de zomer dan in de winter? Kamiel Spiessens deelt ons zijn beste tip voor het kopen van strooizout.

Ontdek meer over Familieraad

Familieraad programma info

VTM viert deze zomer haar 25ste verjaardag met de terugkeer van het legendarische spelprogramma Familieraad … pimped by Chris Van den Durpel.

Entertainer Chris leidt het spel in goede banen én trakteert de kijker op nieuwe sketches van zijn alter ego’s. Elke weekdag ontvangt hij twee teams van bekende gezichten, die samen deel uitmaken van de grote VTM-familie. Zij moeten de topantwoorden raden, die 100 Vlamingen gaven tijdens een enquête. Om het zomers feest compleet te maken, brengt Chris zijn geliefde typetjes terug én introduceert hij poetsvrouw Suzanne in Familieraad.

WE VROEGEN AAN 100 VLAMINGEN...

Wat doe je als je kwaad bent? Wat verbergen jongeren vaak voor hun ouders? Wat gooien fans tijdens een concert wel eens op het podium? Wat doe je stiekem voor de spiegel? De mening van 100 Vlamingen –zoals u en ik- over dagdagelijkse dingen, vormt de rode draad van Familieraad. De bekende teams moeten hun topantwoorden raden. Een duidelijke opdracht, die ontspannende televisie oplevert. En ook resulteert in -soms lichtjes gênante- ontboezemingen, want we zien de celebrities op een onvoorbereide manier aan het werk.

CHRIS VAN DEN DURPEL EN ZIJN ALTER EGO’S AT YOUR SERVICE

Chris Van den Durpel viert de hele zomer 25 jaar VTM als presentator van Familieraad. In zijn gekende stijl leidt hij het spel in goeie banen, ontfutselt hij leuke anekdotes en ontlokt hij spontane antwoorden bij de teams. Ook de geliefde alter ego’s van Chris zijn van de partij in Familieraad. Zij geven hun ongezouten mening op het programma en op de gasten. Het wordt dan ook uitkijken naar de nieuwe sketches met de Gentse bokser Firmin Crets, charmezanger Ronny King, tuinman Kamiel Spiessens, kapper Jimmy B., redder Berten, oorlogsinvalide Sylvain Van Genechten, de werkloze Filip Mars én naar poetsvrouw Suzanne als grote nieuwkomer.

CELEBRITY TEAMS RADEN EN GOKKEN

Alle teams zijn samengesteld uit bekende gezichten, die een VTM-geschiedenis delen uit een recent of ver verleden. Familieraad zorgt zo voor een reünie met de spelassistentes van het eerste uur, met Bart Kaëll en zijn Soundmixjury, met Zaki en zijn Cijfers & Letters-team … Maar ook Dina Tersago met enkele van haar boeren, de acteurs van Clan, An Lemmens en haar SYTYCD-crew en de WAT ALS?-acteurs smijten zich in Familieraad.

MENEER KONIJN

De celebrities halen in Familieraad alles uit de kast om door te stoten naar de finale. Voor het spelplezier maar ook voor het goededoel. Elke aflevering kan er 1.000 euro gewonnen worden voor de spaarpot van Meneer Konijn.