Wraak, spanning en romantiek in de seizoensfinale van Familie

26/06/2014 - 11:08

De labiele Delphine kookt van jaloezie en is een tikkende tijdbom voor de Van den Bossches. Nieuwkomer Thomas Feyaerts voert duidelijk iets in zijn schild en houdt zijn omgeving al enkele weken angstvallig in de gaten. De bomma is stilaan aan de beterhand na haar inzinking, maar draagt nog steeds een mysterieus geheim met zich mee. Véronique stevent af op een definitieve breuk met haar broer Peter, en zint op wraak. Maarten treft voorbereidingen om Roos uit de klauwen van haar gijzelnemers te redden en dreigt zo zijn eigen leven op het spel te zetten... Dat er één en ander te gebeuren staat in de seizoensfinale van Familie, is duidelijk.

De voorbije weken riepen de antwoorden op hun vragen alleen maar nieuwe vragen op, maar in de seizoensfinale vallen de puzzelstukken samen. De zomervakantie wordt dan ook ingezet met flink wat spanning, een waas van mysterie en een vleugje romantiek.

Het Mysterie Thomas Feyaerts

Nieuweling Thomas Feyaerts (Thomas Van Caeneghem) heeft een waas van mysterie rond zich hangen. Sinds het personage zijn entree maakte in Familie, gedraagt hij zich op z’n minst gezegd vreemd en bijt hij zich vast in het privéleven van iedereen die hij ontmoet. Evy (Marianne Devriese) vertrouwt haar huisgenoot voor geen haar. Het mysterie wordt alleen maar groter wanneer Zjef (Jan Van den Bosch) in Thomas’ kamer op enkele vreemde ontdekkingen stuit. Wie is Thomas en wat voert hij in zijn schild?

Om te ontdekken welke geheimen Thomas Feyaerts verborgen houdt, hoeven de Familie-fans dit jaar geen twee maanden te wachten. Familie overbrugt de grote vakantie namelijk voor het eerst met een interactieve app, waarmee kijkers zeven weken lang kunnen verder graven in de verhaallijnen en het mysterie kunnen doorgronden.

Wie op vrijdag 27 juni 2014 de VTM app downloadt, kan het kluwen rond Thomas Feyaerts meteen beginnen ontrafelen. Via de app krijgen spelers toegang tot de virtuele gsm van het personage en inzage in zijn persoonlijke mails, foto’s, sms’jes, voicemailberichten, notities, enz. Door het opsporen van de juiste tips en het beantwoorden van de verschillende vragen komt de speler telkens een stap dichter bij de onthulling van het mysterie Thomas Feyaerts.

De VTM app neemt de kijker mee in een intrigerend spel dat verborgen geheimen zal blootleggen en openstaande vragen zal beantwoorden. Op een zonovergoten strand in het buitenland, op een fris terrasje of languit in de zetel: de Van den Bossches gaan overal met je mee.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

28min
Wo, 18/07/2018
30min
Di, 17/07/2018
28min
Ma, 16/07/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 22

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra