Wedstrijdreglement 'Familie daagt uit! - Opdracht 9: Maak een fout familieportret

Dit is een aanvulling op het algemene wedstrijdreglement van MEDIALAAN.

De wedstrijd loopt van 11 juni 2015 om 0.01 tot en met 21 juni 2015 om 23.59.

Deelnemers maken een fout familieportret: een foto waarop ze een gekke pose aannemen samen met hun gezinsleden. Ze sturen het door via dit wedstrijdformulier.

De inhoud van de foto mag niet in strijd zijn met de openbare zeden. Inzendingen in groep hoeven maar eenmaal ingestuurd te worden. Per adres kan er maximaal één prijs gewonnen worden.

Na afloop van de wedstrijd bepaalt een jury onder alle inzendingen de grappigste foto. De maker(s) ervan wordt/worden voor gecontacteerd op het e-mailadres dat ze opgaven bij deelname. We stellen hen een datum voor waarop we met de ingrediënten voor een lekkere barbecue langskomen. Ook enkele acteurs zullen aanwezig zijn om mee te aperitieven. Als de winnaars niet binnen de 48 uur reageren op het bericht van MEDIALAAN/VTM of als de door MEDIALAAN/VTM voorgestelde datum niet past , komt de prijs te vervallen zonder recht op enige compensatie en kan een andere winnaar aangeduid worden.

Winnaars en andere eventueel aanwezige personen gaan akkoord met het feit dat er beelden kunnen gemaakt worden tijdens het bezoek van de acteurs. Deze beelden mogen net zoals de inzendingen van alle deelnemers, zonder enige vergoeding, verspreid worden via alle communicatiekanalen van MEDIALAAN/VTM zoals maar niet beperkt tot Facebook of de vtm.be-website.