Wat zijn Stefanie en Ayo van plan?

12/06/2018 - 21:10

Ayo wil naar Engeland om opnieuw bij zijn familie te zijn, maar dat is niet zo gemakkelijk omdat de politie hem zoekt. Stefanie vraagt aan enkele van haar vrienden of ze Ayo niet naar Engeland willen brengen in de koffer van hun auto. Maar daar wil liever niemand op ingaan. Uiteindelijk besluiten ze om een mensensmokkelaar te betalen zodat Ayo naar Engeland kan in de laadbak van een vrachtwagen. 

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

28min
Ma, 13/08/2018
28min
Vr, 10/08/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra