Vriend Sandrine André in 'Familie'

04/12/2009 - 00:00

Hans Ligtvoet, de vriend van actrice Sandrine Andre, maakt zijn opwachting in 'Familie'. Hij kruipt in de huid van Julio Rodriguez.

De professor Internationaal Recht aan de universiteit van Granada maakt in een sherrybar kennis met Veronique. Hoewel hun werelden mijlenver uit mekaar liggen, is er toch een klik.

Veronique vertrok voor onbepaalde tijd naar Spanje na het opdoeken van haar prêt à porter-collectie en haar aanslepende huwelijksproblemen. Ze hoopte dat de afstand met het thuisfront haar zou helpen om alles op een rijtje te zetten en rust te vinden in haar hoofd.

Het bezoek aan de bomma in Benidorm opende Veronique in elk geval de ogen over haar kindertijd en deed haar beseffen dat haar broer Peter nooit is voorgetrokken én dat Guido even trots was op zijn dochter als op zijn zoon. Veronique volgde ook de raad van de bomma om zich te gaan herbronnen in een klooster in Granada. De complete afzondering en de stilte hebben haar goed gedaan.

Wanneer ze Julio leert kennen, vindt ze hem meteen een aimabele man. Zal deze prof Veronique haar Andalusische droom laten beleven?

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 15/12/2017
29min
Vr, 15/12/2017
25min
Do, 14/12/2017
27min
Do, 14/12/2017
24min
Wo, 13/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra