Vicky Versavel vertrekt uit 'Familie'

20/05/2010 - 10:53

Vicky Versavel, Brenda uit 'Familie', zal na 13 jaar de reeks verlaten en nog op het scherm te zien zijn tot februari 2011. De makers van Familie hebben deze beslissing genomen om nieuwe verhaallijnen te kunnen introduceren. Door het wegvallen van Brenda in haar gezin ontstaan heel wat nieuwe, dramatische verhalen die de kijker zeker zullen boeien.

'Het wegvallen van de rol van Vicky Versavel heeft alles te maken met de introductie van nieuwe verhalen en helemaal niets met haar capaciteiten als actrice,' aldus Guy Goedgezelschap, directeur Studio-A. 'We hebben altijd zeer goed samengewerkt met Vicky en danken haar dan ook voor haar toewijding en passie de afgelopen jaren. Jammer genoeg komt er nu een einde aan haar rol in 'Familie' en hopelijk kunnen we in de toekomst nog met haar samenwerken voor andere reeksen.'
 
'Ik vind het bijzonder jammer dat de rol van Brenda is uitgespeeld, maar ik ben vooral dankbaar dat ik 13 jaar lang heb mogen samenwerken met een fantastische cast en crew', laat Vicky Versavel weten. 'Familie is een deel van mijn leven waaraan ik altijd met de glimlach zal terugdenken. Ik wens de hele ploeg nog vele mooie jaren toe en ik hoop dat dit afscheid de deur openzet voor nieuwe uitdagingen.'

Vilvoorde, 20 mei 2010.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra