Speciale opnamedag bij ‘Familie’ met Marcel, Marcel & Emiel

04/10/2010 - 11:19

Vandaag, 4 oktober, worden er speciale gasten verwacht in Studio A in Boortmeerbeek. Op de set van ‘Familie’ zullen Marcel Van Brussel, Marcel Mols en Emiel Ravijts – die je kent als kranige oudjes uit ‘Benidorm Bastards’ – een gastrol spelen.

De drie mannen duiken op tijdens het seniorenbal in café ‘Jan & Alleman’. Niet om er als Benidorm Bastards grappen uit te halen, wel als gepensioneerden die zin hebben in een feestje. Ze zullen het beste van zichzelf laten zien op de dansvloer terwijl Albert – die voor de gelegenheid verandert in DJ Albert! – plaatjes draait.

Uitzending van deze ‘Familie’-aflevering op antenne is voorzien voor voorjaar 2011. De nieuwe afleveringen van ‘Benidorm Bastards’ starten 9 oktober.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra