Overal duiken mysterieuze hints op over de moord op June!

09/09/2016 - 15:50

De komende weken zullen er op onverwachte plaatsen clues opduiken die je verder kunnen helpen met het moordonderzoek. De voorbije week zijn al drie hints opgedoken. Wie ze heeft gemist, krijgt met deze video een herkansing. Wie mee wil zoeken naar de moordenaar weet vanaf nu dat hij zijn ogen en oren de komende weken wagenwijd open moet houden!  

Vergeet ook niet mee te spelen met het Familie-moordspel via de VTM-app!

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra