Video: Overal duiken mysterieuze hints op over de moord op June!
Overal duiken mysterieuze hints op over de moord op June!
Uw video is aan het laden...

Overal duiken mysterieuze hints op over de moord op June!

09/09/2016 - 15:50

De komende weken zullen er op onverwachte plaatsen clues opduiken die je verder kunnen helpen met het moordonderzoek. De voorbije week zijn al drie hints opgedoken. Wie ze heeft gemist, krijgt met deze video een herkansing. Wie mee wil zoeken naar de moordenaar weet vanaf nu dat hij zijn ogen en oren de komende weken wagenwijd open moet houden!  

Vergeet ook niet mee te spelen met het Familie-moordspel via de VTM-app!

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

Webisodes

Personages

Extra