Op de koffie met Familie

Zondag is familiedag en dat kunnen jullie op zondag 20 november letterlijk nemen! De Van den Bossches nodigen je uit in Plopsaland De Panne om samen met hen de schouders onder Rode Neuzen Dag te steken.

Wat mag je verwachten?

Een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne én een overheerlijk vieruurtje in het gezelschap van Familie-acteurs! Je geniet er van meer dan 50 attracties en de VTMKZOOM Sint Weekends met onder andere een knotsgekke Sint Show. Vanaf 16u kunnen alle Familiefans terecht in het Plopsa Theater voor een kop koffie en versnapering in de aanwezigheid van de acteurs.

Een ticket voor deze unieke ‘Op de koffie met Familie’, inclusief de toegang tot Plopsaland De Panne, kost je € 35,50. Hiervan wordt de helft aan het Rode Neuzen Fonds geschonken.

Rode Neuzen Dag is een benefietactie georganiseerd door VTM, Qmusic, Belfius en heel Vlaanderen om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen.

Praktisch:

Datum: Zondag 20 november 2016
Openingsuren: Het park is toegankelijk vanaf 10u (de attracties gaan open vanaf 10u30) en blijft voor de Familiefans exclusief open tot 18u
Adres: Plopsaland De Panne, De Pannelaan 68, 8660 De Panne
Ticketprijs: € 35,50 via vtmtickets.be
Meer info: www.plopsalanddepanne.be