Los het Mysterie Thomas Feyaerts mee op!

Dit jaar overbrugt Familie de grote vakantie voor het eerst met een interactieve app.

Thomas Feyaerts, vertolkt door acteur Thomas Van Caeneghem, is spilfiguur van dienst. Toen hij zich enkele weken geleden kandidaat stelde om de nieuwe huisgenoot te worden van Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens), Zjef (Jan Van den Bosch) en Evy (Marianne Devriese), hing er meteen een waas van mysterie rond de kerel. Thomas houdt zijn huisgenoten en hun omgeving al een tijd angstvallig in de gaten en volgt hun doen en laten op de voet. Wie is Thomas en wat voert hij in zijn schild?

Speel mee

Speel mee via de VTM app en ontrafel het Mysterie Thomas Feyaerts. Met de app krijg je toegang tot de virtuele gsm van Thomas Feyaerts en krijg je inzage in zijn persoonlijke zaken. Download de app hier.

Dagelijks krijg je in het boekje ‘Los het mysterie op!’ een vraag voorgeschoteld. Het juiste antwoord op deze vraag zit verborgen in de (voicemail)berichten, mails, foto’s, etc. in de gsm van Thomas. Ontgrendel de gsm, neus rond en duid het, volgens jou, goede antwoord aan met het vinkje naast ieder item. Je krijgt meteen te zien (en te horen) of het al dan niet correct is.

Als je het bericht ‘Wachtwoord vereist’ te zien krijgt, dan is dit item nog verborgen en heb je het juiste paswoord nodig om het te openen. Houd de Facebookpagina van Familie dan goed in de gaten, wie weet vind je daar een kleine tip. Je kan je via de app gemakkelijk zelf aanmelden en alles van dichtbij volgen.

Op het einde van de week kan je de weekvraag beantwoorden en kom je telkens een stapje dichter bij de oplossing van dit mysterie… 

Heb je een vraag gemist? Geen probleem, alle vragen blijven beschikbaar tot wanneer jij ze oplost.

Ontdek in dit filmpje hoe je mee kan zoeken naar de waarheid achter Thomas Feyaerts.

Veel succes!