Ontdek vanaf 27 juni het Mysterie Thomas Feyaerts

Op vrijdag 27 juni 2014 wordt het nagelbijten voor de Familiekijkers. Met een seizoensfinale boordevol emotie, spanning en intriges gaat Familie de zomer in. Voor de vele fans het moment waarop ze twee maanden afscheid moeten nemen van hun favoriete dagelijkse serie. Maar niet deze zomer. Dit jaar overbrugt Familie de grote vakantie namelijk voor het eerst met een interactieve app.

Voor het eerst zullen kijkers tijdens de zomerstop verder kunnen graven in de verhaallijnen. Via de VTM app worden ze meegenomen in een intrigerend spel dat verborgen geheimen zal blootleggen en openstaande vragen zal beantwoorden. Zo wordt de kijker ook tijdens de zomermaanden ondergedompeld in een spannende Familiebeleving. Op een zonovergoten strand in het buitenland, op een fris terrasje of languit in de zetel: de Van den Bossches gaan overal met je mee.

Thomas Feyaerts, het personage dat op donderdag 22 mei 2014 zijn entree maakte in de reeks en vertolkt wordt door acteur Thomas Van Caeneghem, is spilfiguur van dienst. Toen hij zich enkele weken geleden kandidaat stelde om de nieuwe huisgenoot te worden van Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens), Zjef (Jan Van den Bosch) en Evy (Marianne Devriese), hing er meteen een waas van mysterie rond de kerel. Thomas houdt zijn huisgenoten en hun omgeving al een tijd angstvallig in de gaten en volgt hun doen en laten op de voet. Wie is Thomas en wat voert hij in zijn schild? Het zijn vragen die de Familiekijkers bezighouden in de aanloop naar de seizoensfinale.

Op antwoorden hoeven zij geen twee maanden te wachten. Wie vanaf vrijdag 27 juni mee met VTM app speelt, kan het kluwen meteen beginnen ontrafelen. Via de app krijgen spelers toegang tot de virtuele gsm van Thomas Feyaerts en inzage in zijn persoonlijke mails, foto’s, sms’jes, voicemailberichten, notities, enz. Door het opsporen van de juiste tips en het beantwoorden van de verschillende vragen komt de speler telkens een stap dichter bij de onthulling van het mysterie Thomas Feyaerts.

Benieuwd naar de geheimen die Thomas Feyaerts met zich meedraagt? Download nu de VTM app en ontdek het mysterie vanaf vrijdag 27 juni 2014 zeven weken lang.