"Niet alle Van den Bossches zijn..."

12/05/2014 - 10:49

Wat aanvankelijk een prachtige dag is, slaat al snel om in een drama. Het gezellig samenzijn wordt namelijk abrupt onderbroken door een verschrikkelijk incident dat de hele familie Van den Bossche tot in het diepste van hun hart raakt. De emoties worden Anna, die al enkele dagen een verwarde indruk maakt, te veel, en na een emotionele speech van haar achterkleinzoon stort ze in. Voor de bomma naar het ziekenhuis wordt gebracht, wil ze haar familie nog iets belangrijks vertellen over de Van den Bossches...

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra