Mathias of Lars: voor wie kiest Véronique?

23/08/2017 - 12:05

Volgt Véronique haar verstand of luistert ze naar haar hart? De Familie-kijkers hebben er 2 maanden lang over kunnen speculeren. Op maandag 28 augustus zetten de fans zich maar beter schrap voor een erg meeslepende start van het nieuwe seizoen. En dat in een extra lange dubbelaflevering.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start waar de seizoensfinale is geëindigd. “En die aflevering is naar mijn mening zelfs nóg sterker dan de seizoensfinale”, kondigde Kürt Rogiers al aan. De fans krijgen meteen antwoorden op de 5 voornaamste ‘cliffhangers’ waarmee ze de zomer in gingen.

  1. Hoe reageert Jan (Jef De Smedt) op de ongeneselijke hersentumor van zijn (bijna ex-)vrouw Linda (Hilde Van Wesepoel)? En wat betekent dit voor zijn romance met Viv (Ini Massez)?
  2. Komt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) haar ontvoering te boven en wordt dader Simon (Braam Verreth) alsnog ontmaskerd?
  3. Wat is de wraakzuchtige Ronald (Dimitri Duquennoy) van plan met Guido (Vincent Banic), nadat hij door zijn toedoen in de gevangenis belandde?
  4. Krijgen Zjef (Jan Van den Bosch) en Rudi (Werner De Smedt) het huwelijksfeest van hun dromen of wordt hun geluk verstoord? En heeft Mieke (Caroline Maes) haar geheugen definitief terug?
  5. Komt het overspel van Véronique (Sandrine André) aan het licht? En vooral: geeft ze haar jawoord aan verloofde Mathias (Peter Bulckaen) of vlucht ze weg met haar geheime liefde Lars (Kürt Rogiers)? Wie wint: #teammathique of #teamlarsique?
Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Wo, 21/03/2018
31min
Wo, 21/03/2018
25min
Di, 20/03/2018
30min
Di, 20/03/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra