Martine Jonckheere Tijdelijk Terug In Familie

30/04/2018 - 08:00

In de loop van volgend seizoen krijgen de Familie-kijkers een verrassing van formaat voorgeschoteld. Marie-Rose De Putter keert terug uit Frankrijk en wordt herenigd met de familie. De terugkeer kadert in een nieuwe verhaallijn rond een ingrijpende gebeurtenis binnen de familie, waardoor Marie-Rose zich genoodzaakt voelt om terug te keren. Een verhaal waarvoor Martine Jonckheere 3 jaar na haar vertrek terugkeert naar de set in Boortmeerbeek.

“Het telefoontje van de makers kwam als een verrassing van formaat”, zegt Martine. “Natuurlijk ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het voorstel moest even bezinken, maar ik was wel meteen geënthousiasmeerd. De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit. De terugkeer van Marie-Rose is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk veel gebeuren. Het vertrouwen is er alleszins, het gevoel zit goed en ik kijk er alvast naar uit.”

Martine Jonckheere staat binnenkort op de Familie-set in Boortmeerbeek. Haar personage Marie-Rose De Putter keert in de loop van volgend seizoen terug op het scherm.

marie-rose
Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra