Marie doet haar intrede in Familie

Eerst een foto, nadien een skypegesprek, maar op vrijdag 28 april 2017 maakt Lien Van de Kelder ook in real life haar opwachting in Familie. Vanaf dan geeft ze gestalte aan Marie Devlieger, een warme psychiater die door omstandigheden in de zakenwereld is beland en een verleden heeft met Lars (Kürt Rogiers). Marie maakt vrijdag onverwacht haar opwachting in het kantoor van Lars en dropt daar meteen een bommetje…

Dat Lars al heel wat flirts op zijn palmares heeft staan, is een publiek geheim. Ook de naam van Marie staat op dat lijstje. De twee hadden een korte, maar passionele verhouding. Al wordt voor de kijker snel duidelijk dat Marie nog een belangrijke rol zal spelen in het leven van Lars.

“Mijn personage Marie is een warme, sympathieke en zelfstandige vrouw die in de zakenwereld is beland”, vertelt Lien Van de Kelder. “Ze heeft een hart voor kinderen, maar werd zelf onvruchtbaar verklaard. Marie besloot om kinderpsychiater te worden, maar oefende die job om een nog mysterieuze reden nooit uit. Nu richt ze zich op de – veiligere – psychologische kant van het bedrijfsleven. En zo liep ze Lars tegen het lijf. Marie woont in Londen en ontmoette hem eerder toevallig als ‘friend with benefits’. Maar blijft alles wel zo vrijblijvend?”

Lien Van de Kelder staat nu al enkele maanden op de set in Boortmeerbeek en heeft het daar bijzonder naar haar zin. "De sfeer is top. Veel van de acteurs ken ik van mijn periode bij Zone Stad en ook de studio is me vertrouwd. Het voelt dus als thuiskomen in een warme Familie. Je merkt ook aan alles dat Familie sterk geëvolueerd is de afgelopen tijd. Het is een plezier om hiervan deel te mogen uitmaken!"