Marianne Devriese wordt Evy in 'Familie'

08/08/2013 - 10:20

Een tijdje geleden maakten we bekend dat Sofie Truyen op doktersbevel een aantal maanden rust moet nemen en we dus op zoek gingen naar een vervangster. Die hebben we gevonden: Marianne Devriese, bekend van onder andere Danni Lowinski, zal vanaf november in Familie te zien zijn als Evy.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

28min
Wo, 18/07/2018
30min
Di, 17/07/2018
28min
Ma, 16/07/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 22

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra

Andere programma's