Lars De Wulf

gespeeld door Kürt Rogiers 

Lars groeide op als zoon van Brigitte De Wulf, een rijke, alleenstaande moeder. Ze was de eigenares van Kitchtech, een bedrijf dat design keukenapparatuur ontwikkelde. Lars werd voornamelijk opgevoed door nanny's omdat zijn moeder te weinig tijd had. Wie de vader van Lars is, heeft ze hem nooit verteld. 

Na het faillissement van Kitchtech, ging Lars verder studeren als handelsingenieur. Hij startte op eigen houtje het bedrijf van zijn moeder terug op en maakte het groter dan ooit. 

Wanneer VDB Fashion op de rand van het faillissement staat, komt Lars als redder in nood om geld te investeren in de zaak. Hij heeft juist een sabbatjaar achter de rug en heeft zin in een nieuwe uitdaging. Hij wordt de grootste aandeelhouder en CEO van het bedrijf.

Lars houdt van de kortste weg en durft binnenwegen te nemen, zolang het maar de snelste route naar succes is. Zijn werklust is fenomenaal. Verliezen is nooit een optie en tegenslagen buigt hij altijd om in zijn voordeel. 

Lars is bovendien charmant, ad rem en geestig. Dat maakt dat hij behoorlijk wat aantrekkingskracht heeft op vrouwen en daar is hij zich bewust van.