Kurt Rogiers en Ellen Petri in nieuwe webserie

14/12/2017 - 09:21

Loft Lars, tien afleveringen online te bekijken vanaf vrijdag 22 december 2017

Een warme kop koffie of thee, dikke sokken, een dekentje en extra afleveringen van Familie? Yes, laat de Kerstvakantie maar al komen!  Na 'De Zaak Bart’, ‘Niko op de vlucht’ en ‘De jacht op Emma & Guido’ zullen de fans van Familie ook tijdens de winter verwend worden met korte maar mysterieuze afleveringen die exclusief te bekijken zullen zijn via vtm.be en de vtm-app.

Deze allereerste winterreeks ‘Loft Lars’ telt 10 afleveringen van gemiddeld 2’30” waarin de kijker kan volgen hoe Lars tijdens een memorabele nacht wordt gegijzeld in zijn eigen loft. Deze webserie is toegankelijk voor iedereen, Familie-fan of niet. Wat de online kijker te zien krijgt, zal niet te zien zijn in het nieuwe seizoen van Familie. Tegenspeler van Kürt is Ellen Petri, de ex Miss-België die als actrice al meespeelde in Deadline 14/10 en Spitsbroers.

Een nacht vol spanning

Wanneer Lars (Kürt Rogiers) wakker wordt naast Marthe (Ellen Petri), een vrouw die hij de dag ervoor heeft leren kennen, blijken er enkele zaken niet te kloppen. Het licht en de stopcontacten werken niet, de verwarming werkt dan weer wel, hun telefoons hebben een platte batterij en ook de lift doet raar. Steeds vaker gebeuren er mysterieuze en onverklaarbare zaken. Al snel heeft Lars door dat hij en Marthe gegijzeld worden. De onbekende gijzelnemer verstopt zich allicht achter de deur die naar de brandtrap leidt, maar die deur is echter op slot. Ze zitten vast en kunnen geen kant uit.

De gijzelnemer speelt een psychologisch spelletje met Lars en Marthe. Hij of zij wil Lars iets duidelijk maken, de gijzelnemer wil hen psychologisch terroriseren. Wanneer de gijzelnemerhierin slaagt, maakt die zich ook bekend.

Zal Lars erin slagen hen te bevrijden? Wie is de gijzelnemer en wat is zijn of haar motief? Houdt de dader het bij een psychologisch spelletje of gaat hij of zij geweld gebruiken om zich te wreken? Dit alles levert een korte maar krachtige psychologische thriller op. 

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

28min
Wo, 18/07/2018
30min
Di, 17/07/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 22

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra