Kristine Perpête verlaat 'Familie'

03/12/2009 - 00:00

Dertien jaar geleden werd in 'Familie' het personage Els D’hollander geïntroduceerd.

Ze was een knappe en aimabele verpleegster die geëngageerd was om Guido van den Bossche te verzorgen én zijn hart veroverde. Na zijn tragische dood bleef Els deel uitmaken van de familie, ook toen ze andere relaties aanknoopte.

Actrice Kristine Perpête zette al die tijd dit sympathieke personage neer en bezorgde zo de serie ontelbare emotioneel geladen momenten.

De laatste maanden werd het echter duidelijk dat een verdere ontwikkeling van Els binnen 'Familie' nog weinig mogelijkheden heeft. Studio-A en Kristine Perpête hebben dan ook samen en in alle vriendschap besloten om afscheid van mekaar te nemen, zodat de actrice de mogelijkheid heeft om nieuwe paden te betreden en zich op andere projecten te concentreren.

vtm, Studio-A en de collega’s van 'Familie' danken Kristine Perpête voor haar professionele inzet, haar enthousiasme en hopen haar in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op de set van een televisieproductie.

Het personage Els zal nog te zien zijn tot het einde van dit televisieseizoen, dus tot eind juni 2010.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra