Kom op 28 augustus naar de 'Familie picknick'!

06/07/2011 - 14:40

Dit jaar wordt ‘Familie’ 20 daarom nodigen we alle families in Vlaanderen uit om af te zakken naar het recreatiepark ‘De Ster’ in Sint Niklaas voor de grote ‘Familie Picknick’. Een groots evenement, helemaal gratis!

Alle ingrediënten voor een geslaagde picknick zijn aanwezig: een prachtig domein, een gratis picknickmand boordevol lekkers, vtmKzoom animatie voor alle kids en natuurlijk de familie Van den Bossche. Anna, Jan, Peter, Marie-Rose, Veronique, Pierrot, Rita en alle andere familieleden en vrienden kijken er naar uit om hun fans nog eens te ontmoeten!

Cock’s Fresh en vtm maken het je makkelijk want je moet geen boodschappen meer doen! Elk gezin krijgt een gratis gevulde picknickmand met brood, boter, hartig en zoet beleg, koekjes, fruit en drankjes.

Daarnaast zorgen we ook voor een heleboel animatie. Klik hier om meer weten over het programma.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra

Andere programma's