Kom naar Roeselare en zoek mee naar de moordenaar van June!

 

KOM NAAR ROESELARE EN ZOEK MEE NAAR DE MOORDENAAR VAN JUNE!

June Van Damme, de meest gehate vrouw uit de hele Familie-geschiedenis, is dood. Één kogel maakte een einde aan jaren sabotage, terreur en moordpogingen. Maar wie loste het schot? Wie ging door het lint?

De psychopathische trekjes van June maakte haar tot vijand nummer 1. En het ging van kwaad naar erger toen Peter Van den Bossche haar aan de deur had gezet. Haar wraak tegenover de hele familie ging diep. Niemand bleef gespaard. Maar wie van haar tegenstanders kon het niet langer aan en haalde de trekker over?

 

Kom zaterdag 08/10 naar de Grote Markt in Roeselare tussen 10u en 18u en zoek mee naar aanwijzingen die je op weg helpen om de dader te ontmaskeren!  Test je ware detectiveskills en snuffel mee in het bureau van Mortier. 

Via de VTM-app kan je meespelen met het Familie-moordspel. Hier verzamel je tips en antwoorden op allerlei vragen over de moord op June. Wie weet achterhaal jij wel als allereerste wie de trekker heeft overgehaald! 

Doorzoek nu alvast ook de notities van Lars!

Download gratis de VTM-app via de App Store en via Google Play

 

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra

Andere programma's