Jacky Lafon begrijpt de pijn van 'Ster op de Dansvloer' Kadèr Gürbüz

03/04/2010 - 00:22

Rita Van den Bossche, alias actrice Jacky Lafon, zat tijdens de tweede liveshow van ‘Sterren op de Dansvloer’ in het publiek als supporter van Laura Lynn. Haar hart gaat op dit moment echter uit naar Kadèr die als eerste het dansprogramma moest verlaten. Jacky begrijpt niet dat sms’end Vlaanderen Kadèr zo’n nederlaag bezorgde. Ze wil bij deze Kadèr nog eens proficiat wensen en een hart onder de riem steken.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra

Andere programma's