Ini Massez neemt afscheid van Familie

10/01/2018 - 09:32

Familie neemt binnenkort afscheid van Viv Neyskens, het personage dat sinds 2016 vertolkt wordt door actrice Ini Massez. Ini blikt met heel veel enthousiasme terug op haar tijd bij Familie, maar kiest er nu zelf voor om zich te focussen op nieuwe projecten.

“Ik heb de voorbije maanden met veel plezier op de set in Boortmeerbeek gestaan en in de huid van Viv gekropen”, klinkt het bij Ini. "Er was van begin af aan afgesproken dat het om een tijdelijke rol zou gaan; het was dus een gepland afscheid zeg maar. (lacht). Ik heb Familie ook altijd gecombineerd met andere tv-projecten. Die zuurstof heb ik nodig.

 

Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens (knipoog).” Wanneer en hoe Viv uit de reeks stapt en welke gevolgen dit heeft voor Benny en co wordt de komende tijd duidelijk.

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

25min
Vr, 20/04/2018
28min
Vr, 20/04/2018
24min
Do, 19/04/2018
27min
Do, 19/04/2018
25min
Wo, 18/04/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra