Hoe werkt de app van De Zaak Bart?

01/07/2015 - 14:38

1. Open de VTM app en tap op het icoontje van 'De Zaak Bart'.

 

2. Elke werkdag (van maandag tot vrijdag) verschijnt rond 20.00 een nieuwe korte aflevering in de app. Tik op 'Afleveringen' en kies de aflevering van jouw keuze. De gele cirkel geeft aan hoeveel afleveringen je nog moet bekijken.

 

3. Bij elke aflevering vind je een koffericoontje. Bekijk de aflevering en tik daarna op het koffertje om de vraag te beantwoorden.

 

4. Heb je de vraag juist beantwoord? Dan krijg je toegang tot het Dossier. Daarin vind je misschien wel tips die je kunnen helpen De Zaak Bart op te lossen.

Heb je fout geantwoord? Dan moet je een uurtje wachten voordat je opnieuw kan proberen :-)

Veel plezier!

Heb je nog een vraag over de app? Neem dan hier eens een kijkje.

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra