Hilde De Baerdemaeker verlaat 'Familie'

30/08/2016 - 08:54

Droevig nieuws voor de fans van Familie. Hilde De Baerdemaeker, die gestalte gaf aan het personage Liesbeth, heeft besloten de reeks te verlaten. De actrice is na vier jaar toe aan een nieuwe uitdaging: 'Ik heb altijd gezegd dat ik een nieuwe uitdaging wou aangaan als de kleutertijd van mijn tweeling Marcel en Marilou voorbij is.  Ik hoop dat de kijkers begrijpen dat ik als actrice ook graag eens andere dingen wil doen. Een bakker bakt ook niet graag de hele tijd pistolets, hij wil ook al eens een taart maken.'

Hoe Hilde uit de reeks zal verdwijnen blijft momenteel nog even geheim. Eén ding is wel zeker:  haar personage sterft niet, dus een (kleine) terugkeer in de toekomst is altijd mogelijk. Geen paniek: Liesbeth is zeker nog een paar maanden in Familie te zien.

 

 

 

 

Ontdek meer over Familie

Meer video's van Familie

31min
Vr, 20/10/2017
25min
Do, 19/10/2017
28min
Do, 19/10/2017
25min
Wo, 18/10/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra