Het Familie-moordspel

June Van Damme, de meest gehate vrouw uit de hele Familie-geschiedenis, is dood. Één kogel maakte een einde aan jaren sabotage, terreur en moordpogingen. Maar wie loste het schot? Wie ging door het lint?

De psychopathische trekjes van June maakte haar tot vijand nummer 1. En het ging van kwaad naar erger toen Peter Van den Bossche haar aan de deur had gezet. Haar wraak tegenover de hele familie ging diep. Niemand bleef gespaard. Maar wie van haar tegenstanders kon het niet langer aan en haalde de trekker over?

Via de VTM-app kan je meespelen met het Familie-moordspel. Hier verzamel je tips en antwoorden op allerlei vragen over de moord op June. Wie weet achterhaal jij wel als allereerste wie de trekker heeft overgehaald!

Doe mee met de dag- en weekvragen en maak kans op één van de fantastische prijzen!

Download gratis de VTM-app via de App Store en via Google Play.

Heb je nog vragen over de app? Neem dan eerst even een kijkje op de FAQ-pagina.

Elke week maak je kans op een andere prijs!

30/09 - 07/10: een reischeque van €2000

07/10 - 14/10: een tablet

14/10 - 21/10: een flatscreen

21/10 - 28/10: een laptop

28/10 – 04/11: een Meet & Greet met Clouseau

4/11 – 11/11: één jaar gratis naar de film

11/11 – 18/11: één dag achter de schermen van Familie

Het wedstrijdreglement kan je hier terugvinden. 

Een klein voorsmaakje van extra video's met hints die je kan terugvinden in de app: 

Hou zeker ook je ogen en oren de komende weken wagenwijd open want er zullen op onverwachte plaatsen in het straatbeeld clues opduiken die je verder kunnen helpen met het moordonderzoek!

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra