Heeft Niko June vermoord?

29/06/2016 - 18:49

De seizoensfinale van Familie eindigde op woensdag 29 juni 2016 met een cliffhanger van formaat. Een onverwacht schot werd de compleet dolgedraaide June Van Damme fataal. Met deze gruwelijke moord komt een einde aan één van de meest spraakmakende verhaallijnen van de voorbije maanden. Maar tegelijkertijd start een nieuwe meeslepende plot waarmee de zomermaanden overbrugd worden. De nieuwe online afleveringen pikken namelijk in waar de seizoensfinale is geëindigd: Niko die het moordwapen nog snel in een container dumpt en op de vlucht slaat.

Is Niko schuldig aan de moord op June? Heeft hij zo de aanrijding van Mieke willen wreken? In de nieuwe online afleveringen ‘Niko Op De Vlucht’ kunnen kijkers het verhaal van Niko volgen. Na de moord op June schreeuwt hij zijn onschuld uit en staat hij voor een race tegen de tijd om zijn gelijk aan te tonen. Kan Niko de politie ontlopen en de nodige bewijzen vinden? Inspecteur Mortier, een rol voor Rudy Morren, zit hem alvast op de hielen.

‘Niko Op De Vlucht’ start meteen na de seizoensfinale op woensdag 29 juni en loopt tot dinsdag 16 augustus 2016. Elke weekdag rond 20.00 uur kan de kijker via vtm.be en de VTM-app een aflevering van enkele minuten bekijken en zo meer te weten komen over de hoofdpersonages. 

Bekijk de eerste aflevering hier!

 

 

 

 

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra