'Familie' verwelkomt Frank Van Erum

02/12/2009 - 00:00

Op donderdag 10 september 2009 maakt Frank Van Erum (bekend van ondermeer ‘Stille Waters’, ‘Verschoten & Zoon’ en ‘Zone Stad’) zijn opwachting als muziekproducer Tino.

Hij is bereid om een demo op te nemen met The Project, de band van Malika en Nico die gemanaged wordt door Pierrot. Hij gelooft rotsvast in het talent van het duo en heeft zelfs al zijn studies opgegeven om The Project alle aandacht te kunnen geven die het nodig heeft om door te stoten naar de top.

Het contract dat Tino aanbiedt zou wel eens het gouden ticket kunnen zijn… Of is Pierrot naïef en laat hij zich in de luren leggen?

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 21

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra