'Familie' neemt afscheid van Martine Jonckheere

12/09/2014 - 15:00

'Familie' neemt aan het einde van dit - pas gestarte - seizoen afscheid van een echte legende: Martine Jonckheere. Martine gaf meer dan tien jaar lang gestalte aan het personage Marie-Rose De Putter, vrouw van Guido Van den Bossche en moeder van Veronique en Peter.

Maar nu ze als Marie-Rose een heuse helikoptercrash heeft overleefd, een eigen modehuis heeft opgestart en opnieuw de liefde heeft gevonden bij Mathias, zit het er voor Martine op.

Hoe het vertrek van Martine in het verhaal aangepakt zal worden en wat er met het personage Marie-Rose zal gebeuren wordt nog bekeken door de scenaristen.

Martine, bedankt voor al die prachtige jaren en veel succes met je verdere plannen!

Ontdek meer over Familie

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 27

Seizoen 26

Seizoen 25

Seizoen 24

Seizoen 22

Over Familie

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Meer over Tour de Zjef

In Tour de Zjef trekt Zjef er met de motorhome op uit, samen met zijn geliefde Rudi, met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Elke weekdag om 12.00 komt er een nieuwe aflevering online hier op vtm.be en in onze VTM-app.

Personages

Extra