Familie-moordspel stedenactivatie form

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

  • Jan ontfermt zich over Anna, die helemaal overstuur de Jan & Alleman binnenvalt. Peter krijgt bezoek en is opgetogen. Mathias en Véronique prikken een datum voor hun huwelijk. Lars is helemaal ondersteboven van dit nieuws. Mathias loopt zijn oude vrienden Dave en Freya tegen het lijf. Niko heeft grootse plannen met de brouwerij.

  • Het verhaal van Anna zet Jan aan het denken. Cédric krijgt bezoek van psycholoog Hans, maar weigert mee te werken. Niko heeft groot nieuws aan te kondigen en nodigt zijn vrienden uit. Zjef heeft een verhelderend gesprek en neemt een beslissing. Alfons vindt Benny nog steeds een luiaard en confronteert hem hiermee.

  • Simon voelt zich buitengesloten en zoekt toenadering tot de Friends. Benny ontloopt Peter bij Fashion. Albert komt eindelijk te weten wat Anna dwarszit. Jan hakt een knoop door. Cédric wil met niemand praten, ook niet met Véronique. Zij voelt zich schuldig. Stan en Evy krijgen bericht dat er een lijk werd gevonden.

  • Evy en Stan hebben een scoop te pakken en zetten alles op alles om het nieuws als eerste naar buiten te brengen. Mathias reageert aangeslagen op het nieuws. Jan heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Viv in het café. Peter en Lars verzinnen een list voor Benny. Simon nodigt zijn vrienden uit voor een drink.

  • Niko wil Mieke een voorstel doen in verband met de verbouwingen van de brouwerij. Leen neemt nog steeds zware pijnstillers, maar houdt dit angstvallig verborgen voor haar omgeving. Hanne is ontgoocheld na het feestje van Simon. Cédric weigert nog steeds om met Véronique te praten. Zij vraagt Louise om hulp.

  • Mieke laat Niko weten of ze al dan niet ingaat op zijn voorstel. Het stoort Zjef enorm dat Emma de kamer van hem en Rudi wil innemen. Evy en Stan nemen een interview af van Dave. Benny wordt door Peter naar een jobcoach gestuurd. Jan biedt Viv een etentje aan.

  • Benny krijgt een tweede kans na het opknappen van een moeilijke klus. Niko en Mieke amuseren zich samen en hebben een openhartig gesprek. Viv is boos op Jan. Cédric wordt geplaagd door nachtmerries, maar wil die verborgen houden voor Véronique.

  • Niko twijfelt of hij de gastenkamers moet verbouwen. Benny vreest het coachinggesprek, maar besluit alsnog openlijk over zijn gevoelens te praten. De berichtgeving van Evy en Stan over Freya loopt moeizaam, tot ze een anonieme tip krijgen.

Familie programma info

In 'Familie' wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun familiebedrijf gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie ook een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Maar ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen en kleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Alle afleveringen van Familie kan je hier volledig gratis herbekijken.

Ontdek de webshop van VDB Fashion

Rudi en Hanne hebben een selectie gemaakt van hun favoriete looks en die kan je nu zelf thuis bestellen via de gloednieuwe webshop van VDB Fashion.

Klik hier en neem een kijkje op www.vdbfashion.be.

Extra